OUTPLACEMENT

 

Indien u een medewerker wilt helpen bij het vinden van een passende functie elders, kan VIGOR HR dit traject voor u verzorgen.

Uw medewerker is bij ons in goede handen en ontvangt een intensief en constructief begeleidingstraject waardoor hij of zij snel nieuwe kansen en mogelijkheden voor zichzelf ontdekt en met vertrouwen nieuwe loopbaanstappen zet.

In dit traject zorgen we er allereerst voor dat uw medewerker een goed inzicht krijgt in zijn of haar kwaliteiten, drijfveren en loopbaanmogelijkheden. Dit doen we door middel van een competentie- en loopbaanonderzoek en het voeren van periodieke coachings- en voortgangsgesprekken. Een persoonlijke loopbaancoach begeleidt dit traject.

Daarnaast bereiden we uw medewerker optimaal voor om zichzelf optimaal op de arbeidsmarkt te presenteren door middel van training op het gebied van solliciteren, social media, netwerken en persoonlijke presentatie.

Door ons uitgebreide netwerk ter beschikking te stellen helpen wij uw medewerker al direct een eind op weg naar een succesvolle nieuwe loopbaanstap.