INTRODUCTIE

Mijn naam is Stefan Maas, opgegroeid in Tilburg, werkzaam in Eindhoven, gehuwd en trotse vader van een dochter en zoon.

Ik ben inmiddels geruime tijd werkzaam in het HR vak en heb verschillende branches leren kennen. Elk met hun eigen dynamiek.

De ICT branche in een florerende periode in de jaren negentig met een schaarste aan ICT professionals, waarin het “binden en boeien” van medewerkers hoog in het vaandel stond.

De Werving, Selectie en Interim branche waarin nieuwe vormen van online recruitment, selectie-onderzoek en klanten- en kandidatenmanagement steeds meer hun intrede deden.  Het professionaliseren van het HR beleid ondermeer op het gebied van competentiemanagement,  was een van de speerpunten.

De laatste 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de Bouw en Techniek als HR manager voor Zuid-Nederland. Een innovatieve branche met dynamische marktomstandigheden die zich snel ontwikkeld naar nieuwe organisatievormen en business-concepten. Een branche waarin nog niet zo lang geleden, de ontslag golven elkaar opvolgden en waar nu een nijpend tekort aan vakmensen is!

In 2017 heb ik mijn lang gekoesterde wens om voor mezelf te beginnen in vervulling laten gaan. Ik wil mijn expertise en ervaring graag inzetten voor andere bedrijven. Er zullen daarbij ongetwijfeld vele uitdagingen op mijn pad komen die ik graag aan zal gaan. Met veel energie en enthousiasme zet ik me voor mijn opdrachtgevers en kandidaten in!

Een sterk netwerk

Tijdens mijn loopbaan heb ik een uitgebreid netwerk kunnen opbouwen en onderhouden. Een professioneel netwerk van HR specialisten en coaches die ik heb leren kennen als vakbekwame professionals waarvan ik zeker weet dat zij toegevoegde waarde zullen leveren. In samenwerking met dit netwerk wil ik vanuit VIGOR HR bedrijven optimaal en “op maat” ondersteunen.

Mijn kwaliteit ligt vooral in het begrijpen waar de HR behoefte van mijn opdrachtgevers ligt en dit te vertalen naar maatwerk in HR oplossingen. Dit doe ik op een pragmatische en resultaatgerichte wijze. Daar kunt u op rekenen!

Interesse?

Graag vertel ik u meer over mijn dienstverlening en aanpak. Wilt u nader kennis maken en eens van gedachten wisselen over HR zaken? Neem gerust contact op en ik maak graag tijd voor u vrij.

 

Stefan Maas

Wilt u ontzorgd worden bij het werven, selecteren en behouden van talent?

Wij gaan graag met u in gesprek!