Werving & Selectie

De arbeidsmarkt is gespannen. De belofte om het juiste talent te vinden is in de praktijk sneller gemaakt, dan waargemaakt. VIGOR HR maakt het graag waar en is gespecialiseerd in het invullen van lastige posities. Met een persoonlijke en resultaatgerichte benadering, verdiepen we ons volledig in uw organisatie en behoeften met betrekking tot het invullen van vacatures.

Vervolgens vinden we de juiste kandidaat. Hoe?

 

 • We stellen met u een organisatieprofiel en een gewenst kandidaatprofiel op zodat de uitgangssituatie helder is.
 • We voeren vervolgens een beproefde arbeidsmarktcommunicatie- en wervingsaanpak uit afgestemd op uw organisatiekenmerken en het kandidaatprofiel. Wij hanteren hiervoor een multichannel benadering, social recruitment en een pro-actieve netwerk- en internetsearch.
 • Wij voeren persoonlijke gesprekken met alle kandidaten waaronder:
  • Uitgebreide cv beoordeling met betrekking tot opleiding, kennis en ervaring.
  • Competentiegerichte interviews.
  • Indien gewenst een aanvullend competentie-onderzoek of een assessment.
  • Een duidelijke informatieoverdracht over de organisatie en de vacature aan de kandidaat.
 • Na de selectiefase bieden we onze opdrachtgevers een heldere, overzichtelijke cv presentatie met competentieprofiel van passende kandidaten aan die wij persoonlijk aan u toelichten.

Gedurende het gehele sollicitatieproces blijven we in nauw contact met zowel kandidaat als opdrachtgever om de procedure zo vlot mogelijk te laten verlopen en succesvol af te ronden.

Exclusief

VIGOR HR werft en selecteert, exclusief voor uw organisatie, volgens een op maat gemaakt recruitmentplan dat doorloopt tot en met een handtekening van de geselecteerde kandidaat onder de arbeidsovereenkomst. De gemiddelde doorlooptijd is 6 tot 8 weken en de slagingskans is hoger dan 90%.

Wij hanteren hiervoor een trapsgewijze tariefstelling op basis van "no cure - less pay" dat evenredig verdeeld over het gehele wervings- en selectietraject. Zo spreidt u het risico van uw investering en kunt u gebruik maken voor van een hoogwaardige recruitmentaanpak, exclusief voor uw organisatie.

Wilt u ontzorgd worden bij het werven, selecteren en behouden van talent?

Wij gaan graag met u in gesprek!